FCBQ

Primer quart fatídic

Copa Catalunya. La falta de rotacions i l'alt ritme anotador dels visitants van passar factura al conjunt gironí, sobretot al primer període

MOLLET 83


ONYAR 69

ONYAR: Sacot (8), Mbappe (9), Candelario (3), Juanola (24) i Pons (15) –cinc inicial–; Dos Santos, Rubirola, Heras (8) i Martorell (2). 11 triples: 4 Juanola, 2 Sacot, 2 Mbappe, 2 Pons i 1 Candelario. 8/11 tirs lliures. 18 faltes. MOLLET: Navarro (12), Griso (4), Tejada (3), Reina (11) i Cuesta (17) –cinc inicial–; Ferrer (20), Huerta (4), Bas (2), Viñallonga (3) i Piñero (4). 12 triples: 4 Reina, 4 Cuesta, 2 Ferrer, 1 Navarro i 1 Tejada. 7/11 tirs lliures. 16 faltes personals. PARCIALS: 17-27, 25-25, 11-16 i 16-25. COMENTARI: L'Onyar no va poder superar un potent Recanvis Gaudí Mollet que va trobar el camí de la victòria ja en un primer quart en què va anotar 27 punts. L'elevat ritme de joc dels visitants també va passar factura a un conjunt gironí amb les baixes de Gil i Subils, i amb dos jugadors tocats, Heras i Dos Santos, els quals van poder jugar molt poc. Les defenses alternatives, individual i zona, d'uns i altres van marcar un matx d'alta intensitat i molt poques faltes personals. La falta de rotacions no va permetre a l'Onyar mantenir-se en el partit, tot i que després del descans va millorar en l'aspecte defensiu. Al final, la qualitat del Mollet, quart classificat del grup primer de Copa Catalunya, va decidir per tancar el triomf contra el voluntariós conjunt dirigit per Miquel Martínez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)