FCBQ

L'Olot no falla a casa davant un rival directe

VILASSAR 53

OLOT 76

OLOT: Roca (23), Llagostera (6), Serra (6), Gainza (7) i Montero (7) –cinc inicial–; Jordà, Sánchez, Sala (14), M. Pujolar (2), Lucena (1), Graboleda (10) i A. Pujolar. 6 triples: 3 Roca, 1 Llagostera, 2 Sala. 10/15 en tirs lliures. 21 faltes. VILASSAR DE DALT: Argemí (12), Dueñas, Valls (8), Chacón (7) i Pujals (14) –cinc inicial–; Vidal, Jofresa (7), Ferriols (3), Garrido, Esteba i Pompido (2). 6 triples: 1 Jofresa, 2 Valls, 1 Chacón i 2 Pujals. 11/21 en tirs lliures. 17 faltes. PARCIALS: 10-15, 19-11, 21-14 i 26-13. COMENTARI: La velocitat i el contraatac van permetre a l'Olot trencar a la segona part un partit, que fins al moment va ser igualat. Amb un equip baix a pista i superats els problemes de balanç defensiu, l'equip local va a començar a córrer i a destrossar la zona rival, sobretot al darrer quart, per acabar assolint una important victòria.