FCBQ

L'Onyar té massa pressa

Copa Catalunya. La precipitació i les pèrdues de pilota en el darrer quart van allunyar el conjunt gironí de la victòria contra un rival directe

CERDANYOLA 90

ONYAR 80

ONYAR: Dos Santos (16), Lucious (18), Mbappe (8), Pous (5) i Juanola (13) –cinc inicial–; Bacot (2), Rubirola, Candelario (18) i Heras. 7 triples: 3 Candelario, 2 Juanola, 1 Lucious i 1 Pous. 13/20 en tirs lliures. 22 faltes personals. Eliminat: Heras. CERDANYOLA: García (16), Antón (12), Ortega (12), Tena (13) i Arroitajauregui (6) –cinc inicial–; Domènech (20), Salat, Santos (4) i Gene. 4 triples: 2 García, 1 Salat i 1 Tena. 18/24 en tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Santos. PARCIALS: 22-15, 14-22, 26-28 i 18-24. COMENTARI: La precipitació i les pèrdues de pilota en moments clau del partit van passar factura a un Onyar que va competir durant tot l'enfrontament contra un rival directe en la classificació. I és que l'intercanvi de cistelles i les alternances en el marcador van marcar una primera meitat jugada a un ritme molt alt. La intensitat i els contraatacs del Cerdanyola feien mal a l'equip de Miquel Martínez. El joc interior visitant, amb Anton dominant sota les cistelles, també era la gran preocupació del conjunt local, que va anar-se'n al descans amb només un punt de desavantatge (36-37). En la segona meitat, l'Onyar va optar per la defensa en zona per controlar millor el perillós Anton. El Cerdanyola va mostrar-se encertat també lluny de cistella i, en el darrer quart, els gironins només van poder aguantar fins a cinc minuts del final, quan la precipitació va liquidar les seves opcions.