FCBQ

El Mister Sofà Sant Narcís resol a base de triples

CARDEDEU 60

MISTER SOFÀ 81

MISTER SOFÀ SANT NARCÍS: G. de Pedro (13), Jiménez, Valerón (7), Valerín (17), Comellas (13) –cinc inicial–; Paulí (8), R. de Pedro (5), Tejada (4), Cantonetti (4), Carpintero, Lozano (4), Carbó (2). 10 triples: 3 Tejada, 3 Comellas, Valerín, Lozano, Pauli, R. de Pedro. 14/22 tirs lliures. 20 faltes. CARDEDEU: Silvestre (8), Frzop (8), López (6), Rovira (13), Nikolaev (7) –cinc inicial–; Cabañas (7), Manjón (8), Datsira (2). 5 triples: 2 Manjón, Cabañas, Frzop, López. 12/19 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 17-10, 19-20, 19-17 i 16-9. COMENTARI: Arrancada d'any amb victòria local. El Sant Narcís va estar força encertat des de 6,75 i va fer 10 triples davant molts minuts de defensa zonal visitant. L'avantatge es va forjar en el segon quart, i es va mantenir en la resta del partit.