FCBQ

El Ceset segueix sumant

Copa Catalunya. Triomf gironí contra un rival directe gràcies a l'excel·lent concentració, encert i intensitat de la primera part

MOLLET 73


CESET 90

ONE CESET: D. Fernández (4), J. Fernández (3), Raves (16), Boumaftah (6) i Sima (19) –cinc inicial–; Avilés (6), Planas (19), Samsó (4), Pou (9), Torrent i Muñoz (4). 8 triples: 4 Planas, 2 Sima, 1 Pou i 1 J. Fernández. 18/23 en tirs lliures. 31 faltes. Eliminats: D. Fernández i Boumaftah. MOLLET: Ferrer (21), Huertas, Bas (6), Griso (6) i Piñero (2) –cinc inicial–; Navarro, Vilallonga, Tejada (4), Cots (1), Reina (4) i Cuesta (29). 3 triples: Ferrer, Tejada i Cuesta. 26/34 en tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 25-21, 30-14, 20-19 i 15-19. COMENTARI: Sòlid i autoritari triomf d'un gran One Ceset contra el quart classificat, un rival directe, que de moment i després de la primera volta deixa els gironins en zona de promoció d'ascens. Els homes d'Eloy Acedo van brillar en una primera meitat gairebé perfecta. L'altíssima concentració i intensitat de la sortida es va transformar en 10 punts de marge ràpidament i amb molt d'encert. Tot i que el Mollet va maquillar el resultat al final del primer quart (25-21), al segon període va rebre una nova exhibició local, de la qual ja no va poder aixecar-se. Amb 20 punts de marge al descans, el Ceset va aixecar el peu de l'accelerador en una segona meitat igualada i sense història, que es va tancar amb el just triomf local.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)