ACB

Carles Duran es fa càrrec del València

Lliga Endesa. El club taronja i Velimir Perasovic anuncien un acord de rescissió del contracte que els unia

La nova i inesperada derrota del València en l'Eurocopa dimecres contra l'Asesoft Ploiesti romanès a la Fonteta de Sant Lluís (87-92), que deixa els valencians amb dues derrotes en tres partits i sense marge d'error per ser als vuitens de la competició europea, va ser la gota que va fer vessar el got de la paciència al propietari, Joan Roig. Qui fins ara defensava Velimir Perasovic era el director general, Paco Raga, però ja no podien esperar més si volien redreçar el rumb, intentar guanyar l'Eurocopa i obtenir el premi de tornar a l'Eurolliga, que és el que vol el propietari valencià i amo de Mercadona, que no vol abocar més euros sense recompensa. El seu recanvi és el tècnic de Vilassar Carles Duran, que va aterrar aquest estiu com a ajudant de Perasovic provinent del Prat i després de quinze anys a la Penya.

Opció Boza Maljkovic

En principi, la idea de Chechu Mulero, el director esportiu del València, és mantenir Carles Duran en el càrrec per veure com funciona, una mica com va passar a Vitòria amb Ibon Navarro quan van despatxar Crespi. Tot i això, el club valencià està estudiant una alternativa per si les coses no rutllen, i la primera opció és Boza Maljkovic. El tècnic croat es troba ara mateix sense equip després de dirigir la selecció eslovena en l'europeu del 2013.

Carta de comiat del tècnic croat

Velimir Perasovic va deixar ahir l'entitat d'una manera conciliadora. El tècnic croat va fer una carta de comiat per als seguidors valencians: “Estic molt orgullós d'haver pogut dirigir aquest gran club en la que ha estat una de les millors experiències de la meva carrera. Sempre portaré amb mi els grans moments viscuts en aquesta entitat.” Perasovic també ha desitjat sort al conjunt valencià i ha volgut agrair el suport que sempre ha rebut de “directius, jugadors, tècnics, cos mèdic i empleats del club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)