Més bàsquet

Impacte menor

Top 16. La feina de Tomic i Pleiss minimitza la incidència de Marjanovic, el gegant de l'Estrella Roja

“Hi ha poques solucions tàctiques per aturar Marjanovic”, deia Xavi Pascual abans del partit. Doncs si no són tàctiques, que vinguin de l'scouting i de l'aplicació defensiva dels seus defensors. Ahir, Tomic –que li va fer un tap– i Pleiss –Pascual va confiar aquest cop al croat la primera tasca de desgast– es van rellevar en la feina de càstig al gegant serbi. Amb èxit.

Ajudats per la baixa mobilitat del gegant de l'Estrella Roja (2,21), en el cos a cos el van aguantar. Només va poder jugar un parell de continuacions i la resta de bàsquets els va haver de buscar en l'un contra un (pocs), pivotant cap a la dreta o en rebots d'atac.

Però el Barça va aconseguir minimitzar l'impacte de Marjanovic fent-lo patir en defensa. Amb Marcelinho i Tomic en pista, l'atac blaugrana tenia com a prioritat el 2 per 2. Ja sol passar, però ahir la primera opció era el base i no el pivot, perquè Marjanovic no sortia a tapar Marcelinho. Amb Tomic a sis metres, es va aconseguir allunyar Marjanovic i els visitants van desprotegir la zona de tal manera que Tomic –erigit en passador– assistia els talls de Marcelinho.

Primer quart
Punts
6
Rebots
2
Tirs de 2
3/3
Minuts
7:54
Valoració
8
Segon quart
Punts
2
Rebots
2
Faltes rebudes
2
Tirs de 2 - Tirs lliures
0/1 – 2/2
Minuts
6:14
Valoració
5
Tercer quart
Punts
4
Rebots
1
Tirs de 2
2/4
Minuts
8:21
Valoració
3
Quart quart
Punts
0
Rebots
2
Taps rebuts
1
Tirs de 2
0/2
Minuts
2:41
Valoració
-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)