FCBQ

El Ceset es veu sorprès a casa

Copa Catalunya. Els d'Eloy Acedo mai es van trobar còmodes contra un rival que va trencar el partit al darrer quart des del triple

ARGENTONA 71

ONE CESET 63

Segona derrota consecutiva del Ceset, en aquest cas contra un competitiu i sorprenent Argentona. Els d'Eloy Acedo van patir d'inici contra un rival que va sortir amb molta intensitat. Això, sumat al poc encert dels locals, va fer que els argentonins guanyessin el primer quart (13-18).

Al segon període els visitants van intentar trencar el marcador definitivament, però el Ceset va reaccionar millorant en el rebot ofensiu i en l'efectivitat des de la línia de tres punts. Els de Santa Eugènia van arribar al descans dins del partit (29-33).

Triples decisius

A la represa, els locals van aconseguir empatar per primer cop en tot el partit, però l'Argentona, que es va mostrar molt sòlid, va aconseguir ràpidament un lleuger avantatge. Al darrer període, dos triples visitants a la meitat de l'últim quart van fer molt mal als d'Acedo. Els 11 punts de diferència ja van ser massa per a un Ceset que va haver de resignar-se.

ONE CESET: D. Fernández (2), Ravés (15), Boumfatah (12), Sima (16), Muñoz –cinc inicial–; J. Fernández (13), Planas (5), Torrent, Samsó i Dubé. 7 triples: 3 Sima, 2 Boumfatah, 1 Planas i 1 Ravés. 24/30 en tirs lliures. 24 faltes. ARGENTONA: Pascual (4), Seidi (9), Martínez (3), Casabella (12), Gómez (15) –cinc inicial–; Solans (12), Vives (7), Lozano (5), Pou (4) i A. Martínez. 12/17 tirs lliures. 7 triples: 3 Gómez, 1 Vives, 1 Seidi, 1 Martínez, 1 Lozano. 12/17 en tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Solans. PARCIALS: 13-18, 16-15, 18-18, 16-20.