ACB

Efemèride i tornades

Lliga Endesa. El Fiatc Joventut, que jugarà el seu partit 1.200 en la lliga, rep el MoraBanc Andorra amb els badalonins Sada i Blanch i els exjugadors verd-i-negres Trias i Bogdanovic

El partit de la vint-i-cinquena jornada entre el Fiatc Joventut i el MoraBanc Andorra no és un partit més de temporada regular. Per diverses raons, la més poderosa perquè el Joventut es convertirà a partir de les 20 h i en directe per Esport 3, en el cinquè club que arriba als 1.200 partits de lliga disputats, després del Madrid, el Barça, el Baskonia i l'Estudiantes. I ho farà contra l'Andorra, dels actuals 18 equips de la Lliga Endesa el que menys experiència té en la màxima categoria (162 partits).

A banda de l'efemèride verd-i-negra, l'enfrontament representarà també la tornada de dos exjugadors verd-i-negres al Palau Olímpic, Jordi Trias –la primera vegada des que va deixar el club l'estiu del 2013– i Luka Bogdanovic –a l'equip del 2008 al 2010–, i de dos badalonins, Víctor Sada i Marc Blanch. Per al jugador format al Sant Josep serà la segona visita a Badalona, després de la que va fer amb l'Estudiantes la temporada 2010/11, si bé en aquella ocasió no va disputar cap minut –des de la dinovena jornada, Peñarroya només ha fet jugar Blanch 19 minuts en total, cap en els dos últims partits.

Quant a l'enfrontament en si, és fonamental per a tots dos conjunts. En el cas de la Penya, perquè l'equip passa la pitjor ratxa de la temporada, amb una única victòria en els últims sis partits. Per als del Principat, amb un triomf més (set) que els cuers Fuenlabrada i Sevilla (sis), ja no hi ha distincions i qualsevol rival ha de ser propici per guanyar.

L'equip està tocat físicament. I el físic i el cap van molt units. Estic més pendent del meu equip que del rival. Tinc feina
Salva Maldonado
Els resultats no acompanyen el joc que estem fent, però cal ser responsables. Tenim necessitat de guanyar
Albert Miralles
Estem rendint bé i sabem a què juguem, però anem al camp d'un equip que és espectacular, tot i les lesions actuals
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)