FCBQ

La defensa marca el camí del triomf per al Salt

VILASSAR 71

SALT B 87

SALT B: Portaló (1), Ferragut (16), Piqueras (7), Mateu (11), Gorga (9), –cinc inicial–; Bonaventura (12), Felip (6), José (5), Macalou (3), Barnada (6), Prats (7) i Anglada (7). 11 triples: 3 Bonaventura, 2 Piqueras, 2 Felip, 2 Prats, 1 Ferragut i José. 11/23 tirs lliures. 26 faltes personals. VILASSAR DE MAR: Fernández (19), Bernabeu (3), Pérez (10), Roig (17), Fomba (5) –cinc inicial–; Campillo, González (8), Boadas (5), Uriarte, Gómez (2) i Puente (2). 4 triples: 2 Pérez, 1 González i Fomba. 17/29 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 18-18, 24-13, 23-22 i 22-18. COMENTARI: Partit molt igualat en què, gràcies a la defensa en el segon quart, el Salt va obrir el marcador. En la segona part, també molt igualada, els saltencs van estar molt encertats en el tir i van provocat errors en un rival que va acabar cedint.