Setens i amb molts números de ser a copa

1a catalana. Ascens

RIPOLLET 59

LA BISBAL 69

La Bisbal va lluir-se en el darrer partit de temporada i de la promoció d'ascens guanyant en un pavelló ple i finalitzant en la setena plaça a primera, fet que li dóna moltes possibilitats de jugar a copa la temporada vinent. Els de Lluís Feliu van trencar el partit en un gran segon quart, en què el Ripollet no va poder aguantar l'alt ritme local ni l'exigència defensiva. Tot i apropar-se en el tercer quart a cinc punts, els visitants van caure en el darrer quart contra un rival més fort.

SOL GIRONÈS LA BISBAL: Castillo (4), Macau (8), Mitjà (12), Nieto (14) i Frau (2) –cinc inicial–; Vilà (17), Soler, Poch, Oliva, Yepes, Ramírez (5) i Sansabrià (7). 6 triples: 4 Vilà, 1 Nieto i Sansabrià. 15/22 en tirs lliures. 24 faltes personals. RIPOLLET: Ochoa (5), Álvarez (8), Ortega (15), Moreno i Quirós (10) –cinc inicial–; Arbonés (3), Santana (14), Chaparro (4), Carreño i Tornel. 8 triples: 4 Ortega, 2 Álvarez, 1 Ochoa i 1 Arbonés. 9/23 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminat: Quirós. PARCIALS: 22-20, 20-9, 16-22 i 11-8.