FEB

Jordana serà la primera

L'acord de l'Spar Citylift Girona amb la base de Torelló és un fet i s'anunciarà en les pròximes hores

Va ser decisiva en la consecució de la lliga i està cridada a ser un puntal per al doble repte del curs vinent

Noemí Jordana es convertirà en les pròximes hores en la primera peça de l'Spar Citylift Girona per a la temporada. Abans fins i tot que l'entrenador. El club i la base de Torelló (1,75, 1980) tenen l'acord enllestit i, tot i que no està signat, res fa pensar que es pugui espatllar.

Quan s'anunciï la renovació, Jordana tindrà a davant seu la cinquena temporada a Girona. Tot i les 17 temporades a Lliga Femenina, la jugadora osonenca tan sols haurà militat en quatre clubs: el Ros Casares, el Celta, l'Olesa i l'Uni. El curs passat va ser una peça clau en l'obtenció del títol, amb 10 punts (40% en triples), 3 rebots, 5 assistències (líder de la lliga) i 12,4 de valoració en 36 minuts.

Jordana i l'Uni ja van iniciar les converses poc després que s'acabés la lliga, però la base ha demanat temps per madurar-ho. El club li vol reconèixer els quatre anys de fidelitat, assumint el paper de lideratge que li corresponia a la pista però també cohesionant el vestidor i comprometent-se amb el club més enllà de les seves obligacions.

La primera

Amb la seva renovació, l'Spar posa la primera pedra de la plantilla 2015/16, que tindrà diferències substancials respecte a la que ha guanyat el títol, tant pel nombre de fitxes professionals –el curs passat només van ser vuit a partir del febrer– com pel nivell competitiu. Ho permetrà l'increment de pressupost que el club està en condicions d'assolir. Amb Jordana hi ha una base de garanties, però la seva rotació també ho serà, per evitar que hagi d'estar 36 minuts en pista i disputant dues competicions. La idea és que hi hagi tres exteriors més de plenes garanties, i com a mínim tres interiors. En qualsevol cas, és més que probable que entre la plantilla de la temporada passada i la del curs vinent només hi hagi tres o quatre cares repetides.

És possible que les dues jugadores no europees hagin de ser pivots. El fet que la FIBA consideri que els passaports Cotonou ocupen plaça forana hi té força a veure. Aquesta norma limita clarament les possibilitats de formar la plantilla. Per exemple, la de la temporada passada no valdria perquè, per la FIBA, Chambers –EUA–, Ibekwe –Nigèria (Cotonou)– i Gidden –Jamaica (Cotonou)– no podrien actuar juntes en un mateix partit.

ARRELADA

5
temporades
haurà jugat Noemí Jordana a Girona, el seu quart club en 17 temporades a LLF.

El club posa en marxa la campanya d'abonats

El club presentarà avui la seva campanya d'abonats per a la temporada 2014/15. Aquest és un dels aspectes en què el club té més camp per córrer. La temporada passada en tenia al voltant de 500, que pagaven 35 euros per tota la temporada. Entre les necessitats que té el club per completar la part d'increment d'ingressos que li correspon hi ha fer créixer el nombre d'abonats. Es perseguirà apujar els ingressos més per aquesta via que per la de l'increment del preu de l'abonament. El nou carnet costarà 50 euros i donarà dret a veure tots els partits (Eurolliga i Lliga Femenina), i inclourà algun tipus d'obsequi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)