ACB

David Navarro renova per dos anys a Andorra

Lliga Endesa. És el cinquè jugador que Peñarroya té per al MoraBanc 2015/16 juntament amb Sada, Stojanovski, Schreiner i Bogris

L'escorta David Navarro (Esparreguera, 17-5-1983) va donar ahir el seu sí al MoraBanc i d'aquesta manera continuarà en el projecte andorrà. Navarro ha estat una peça clau per a la permanència aquesta temporada fent unes mitjanes de 8,9 punts i 2,6 assistències, amb una valoració de 10,3 per partit. Ha estat el jugador més valorat del MoraBanc i el club andorrà així li ho ha reconegut amb la renovació per dos anys més. Navarro, després de jugar en nombrosos equips d'arreu de l'Estat –Olesa, Melilla, Rosalía de Castro, Manresa, Vigo, Caja Rioja, Sant Josep Girona, València, Menorca i Valladolid– ha trobat l'estabilitat a Andorra les últimes dues temporades. Pel director esportiu del MoraBanc, Francesc Solana, “es tracta d'un home molt important per a nosaltres que ens aporta moltes coses des del perímetre, a part de ser un jugador totalment integrat al club i a la nostra filosofia”. És el cinquè jugador que continuarà a Andorra amb Víctor Sada, Vojdan Stojanovski, Thomas Schreiner i Georgios Bogris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)