ACB

“No podem fer 13 punts per quart”

Xavi Pascual Tècnic del Barça

Xavi Pascual va trobar la part positiva: “Hem tingut possibilitats d'aconseguir alguna cosa més i no hi ha gaires equips que hagin deixat el Madrid per sota dels 80 punts a casa seva, hem tingut errors però no hem fet mala defensa.” Pel tècnic blaugrana hi ha un fet determinant: “Amb 13 punts en un quart perdrem sempre contra el Madrid, ens hem de moure sobre els 20 punts per quart.” Per Pascual hi va haver tres moments importants: “En el partit hem tingut tres moments complicats: final del primer quart amb tres triples del Madrid en què hem perdut el control defensiu; en el tercer quart massa pèrdues, i descontrol d'atac, i això ha fet que el Madrid entrés en el darrer quart amb un avantatge bo, i al final ells han estat encertats en dues penetracions i nosaltres les hem fallat.” Finalment, Pascual també va fer referència a la cara i la creu del matx, Tomic i Hezonja: “Segur que a Tomic l'ha afectat el fet de cometre dues faltes tan ràpidament, no ha estat al seu millor moment i en Mario arriba a un bon moment.”

Laso: “Ha estat clau la defensa de Rudy frenant Hezonja”

Per Pablo Laso la clau del matx ha estat que “Rudy Fernández ha frenat Hezonja quan era decisiu, al final hem sabut anar a la línia de tirs lliures i rematar la feina”. Pel tècnic blanc el seu equip va ser superior: “Tot i dominar de pocs punts, el joc que estàvem fent a la primera part era bo, és només un 1-0, hem de continuar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)