FCBQ

La Bisbal i el Geieg, campions

Memorial Mateu Pell. Al darrer quart, l'equip de Lluís Feliu va ser un vendaval de joc

El Sol Gironès La Bisbal es va proclamar a casa seva campió del tradicional Memorial Mateu Pell, torneig de pretemporada que va acollir dissabte passat les semifinals. L'amfitrió es va imposar a l'Arbúcies per 67-55 i el CEB Girona al Sant Narcís per 81-68. A la final, l'equip de Copa Catalunya de Lluís Feliu va ser superior al CEB Girona i va vèncer per 73-48. Un triomf treballat durant tot el partit gràcies al ritme superior i el tenir més rotacions, tot i que no va ser fins al darrer quart quan els locals van sentenciar. Els triples i els contraatacs van acabar finalment amb la resistència d'un CEB Girona, més curt d'efectius. En el partit pel tercer i quart lloc, el Sant Narcís es va imposar a l'Arbúcies per 59-76.

Pel que fa a la competició femenina, disputada ahir, el Geieg va guanyar a la final a l'equip amfitrió, el Bencriada, per un ajustat 71-67. El Geieg, que venia de jugar al vespre anterior davant l'Spar Citylift Uni Girona, va anar gairebé sempre per davant al marcador i va estar a punt de tancar el partit a finals del tercer quart (54-43).

Remuntada des de fora

Tot i el 57-49 al marcador i només deu minuts per jugar-se, el partit no es va tancar ni molt menys per part d'un Geieg, amb l'absència de Xargay. L'encert exterior del Banyoles –set triples– i les segones i terceres opcions gràcies a l'efectivitat en el rebot ofensiu van provocar un final més igualat, en què les gironines s'en van emportar finalment la victòria.

Prèviament, a les semifinals del matí i també a Banyoles, el conjunt de Carles Surís de Copa Catalunya es va imposar a l'Olot de Primera Catalana per 81-37, mentre que les locals, també de Copa, van vèncer per 73-52 al CEEB Tordera, de Primera Catalana.

GEIEG: Jodar (7), Gallegos (11), Jou (16), Masó (12), Moreno (8) –cinc inicial–; V. González (6), Arias (2), Sargatal, Bou (6), Serra (3) i B. González. 7 triples: 3 Gallegos, 1 Serra, Jódar, Moreno i Jou. 22/30 en tirs lliures. 22 faltes personals. BENCRIADA: Ribes (2), Llagostera (8), Cantero (11), Thió (2) i Duch (19) –cinc inicial–; Gallegos (3), Valera (2), Trabal (14), Corominola (6). 7 triples: 3 Duch, 3 Trabal i 1 Llagostera. 16/19 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminades: Duch. PARCIALS: 17-12, 13-16, 27-21 i 14-18.