FEB

Un final ajustat condemna un Salt competitiu

EBA. El 10/10 en tirs lliures del Mollet en els darrers dos minuts va desequilibrar un partit igualat, dominat pel Salt en la primera part

Debut sense premi d'un competitiu i ordenat Multiópticas Salt, que va trobar a faltar, sobretot al final, Xevi Torrent i els seus punts. I és que en un final d'infart va sortir creu contra un dels millors equips de la competició, l'històric i retornat Mollet.

L'inici local va ser pletòric. Els visitants van poder aguantar el 9-8 de sortida. A partir d'aquí, Pascua va agafar els galons per impulsar tot sol un 21-10 en poc més d'un minut. Bartrolí tancava el millor període local del partit amb l'il·lusionant 24-14. En el segon acte, Busquets donava una altra interessant diferència de més nou (28-19) en el minut 4. Però la qualitat de Ferrer i Costa més la defensa en zona, permetia al conjunt vallesà aferrar-se al matx en el descans: 38-31.

Va ser tres minuts després de la represa, amb 40-33, quan va arribar el col·lapse ofensiu. El Mollet va posar una marxa més, amb Espuña tirant de veterania. El 46-44 al final del tercer quart anunciava un final igualat. Amb 49-50, els visitants ja no van anotar més en joc. Forçant accions de cistella van rebre faltes, que no van malgastar. Un 10/10 impecable des del tir lliure va donar el triomf al Mollet contra un Salt que al final es va quedar sense benzina.

MULTIÓPTICAS SALT: Pascua (19), Espinosa (6), Bover (12), Geli (3) i Planas (3) –cinc inicial–; Bartrolí (5), Nadal (2), Burguet, Agustí, Busquets (2), Fexas i Montalat. 12/34 en tirs de dos, 7/28 en triples (3 Bover, 2 Pascua, 1 Espinosa i Planas) i 7/16 en tirs lliures. 32 rebots (7 Bartrolí i Bover), 7 assistències (2 Geli, Planas i Pascua) i 32 en valoració (15 Pascua). RECAMBIOS GAUDÍ MOLLET: Espuña (9), Torres (9), Costa (10), Huerta (6) i Ferrer (10) –cinc inicial–; Bas (3), Seidi (2), Griso (8), Tejada (3), Cots i Ramon. 14/29 en tirs de dos, 5/21 en triples (2 Huerta, 1 Bas, Tejada i Torres) i 17/19 en tirs lliures. 24 rebots (7 Espuña), 8 assistències (3 Ferrer) i 58 de valoració (13 Costa). PARCIALS: 24-14, 14-17 (38-31), 8-13 (46-44) i 6-16 (52-60).