FCBQ

El Santjoanenc perd a domicili

GARROTXA 58 MATARÓ B 73

MATARÓ B: Varela (10), Puig (9), Serra (2), Traver (10), Guixart (10) –cinc inicial–; Jhon (6), Colomé (18), Traver, Sánchez, (4), Fernández (2), Senisans i Buch (2). 5 triples: 3 Colomé i 2 Traver. 10/17 tirs lliures. 17 faltes. GARROTXA SANTJOANENC: Miranda (5), Mora (2), Busquets (7), Puigdevall (9), Grabulosa (6) –cinc inicial–; Causadies (4), González (12), Mora (10) i Sala (3). 3 triples: Miranda, Puigdevall i Sala. 7/14 tirs lliures. 19 faltes. PARCIALS: 20-8, 16-17, 12-20 i 25-13. COMENTARI: El Santjoanenc va pagar un mal inici de partit, amb un desavantatge de fins a 17 punts a mitjan segon quart, i va caure derrotat a domicili. Els homes de Pep Perarnau van aconseguir igualar el Mataró tot just en la primera jugada del darrer quart, però l'equip maresmenc va saber sobreposar-se a les circumstàncies i va capgirar el resultat. El contundent resultat final va allunyar els santjoanencs de la segona victòria de la temporada.