FCBQ

Al CEB Girona se li escapa el tercer triomf després d'una fluixa segona meitat

VILASSAR 65 CEB GIRONA 63

CEB GIRONA: Subils (6), Valls, Poch (5), Rigat (20) i Herrera (12) –cinc inicial–; Justicia (5), Dubé (8), Sala (4), Tort, Alonso i Cedacers (3). 10 triples: 4 Rigat, 2 Subils i Dubé, 1 Cedacers. 13/21 en tirs lliures. 28 faltes personals. COMENTARI: Derrota del CEB Girona en el quart partit de la temporada, per una diferència ajustada i després que els visitants aconseguissin culminar una gran remuntada. El partit va començar amb una gran primera part dels de Tito Servitja. Els 20 punts de marge al descans eren el just premi als dos primers quarts realitzats. Però en la represa el Vilassar va reaccionar. En el darrer quart, un parcial a favor dels visitants de 8-29 va sentenciar el matx i els locals, que no van poder sumar la tercera victòria de la temporada.