FCBQ

El Garrotxa manté la ratxa negativa

SANT ADRIÀ 84 GARROTXA 67

GARROTXA: Miranda (10), Mora (6), Puigdevall (11), Corcoy (7), Mora (10) –cinc inicial–; Causadies, González (10), Busquets (5), Sala (2), Grabulosa (6), Torrent i Serra. 4 triples: 2 Miranda, 1 Puigdevall i Corcoy. 13/25 en tirs lliures. 23 faltes. SANT ADRIÀ: Ribas (3), Valle (4), Lobo (24), Ódena i Colinas (18) –cinc inicial–; Muñoz (2), Meruezo (3), Piñero (4), Córdoba (8), Arenas (12), Martínez i Aguirre (6). 12 triples: 3 Lobo, 2 Córdoba, Arenas i Aguirre i 1 Meruezo, Piñero i Colinas. 16/22 en tirs lliures. 24 faltes. PARCIALS: 17-14, 11-29, 26-31, 13-10. COMENTARI: El Garrotxa no va poder emportar-se la victòria davant de la seva afició per segona setmana consecutiva, tot i que l'inici va ser prometedor, amb 13 punts de marge als sis minuts (17-4). Però en el segon quart els visitants van prémer l'accelerador i van arribar al descans amb un còmode 28-43. En la represa els garrotxins ho van intentar amb més cor que cap i els 12 triples visitants no van deixar opció a res.