Martínez (8), Julià (3), Gironès (16), Angelats (13), Font –cinc inicial–; Juanola (3), Vila (4), Planas (6), Barris (10), Parals (5), Muñoz (10). 6 triples: 3 Gironès, 1 Juanola, Julià, Parals. 18/27 en tirs lliures. 24 faltes personals.
Camprubí (9), Sanglas (13), Burgos (3), Masnou (11), Roca (11) –cinc inicial–; Carapeto, Fernández, Roig, Borràs (8), Garrido (9). 7 triples: 3 Sanglas, 1 Camprubí, Burgos, Masnou, Garrido. 17/23 en tirs lliures. 25 faltes personals.
PARCIALS:
18-23, 24-17, 18-11 i 18-13.
COMENTARI:
Nova victòria del CB Bescanó i a domicili, en aquest cas contra un Ripoll que va començar el partit avançat en el resultat i dominant els dos taulells. Això li va permetre finalitzar el primer quart amb un avantatge de cinc punts. En el segon quart els locals van tenir més encert i se'n van anar al descans amb avantatge: 42-40. En la represa, la millora en defensa dels bescanonins va afavorir que la diferència s'anés ampliant fins arribar als 14 punts finals.
63
MALGRAT:
Coll (8), Pedemonte (2), Zúñiga (2), Torrent (7), Farré (9) –cinc inicial–; Kunc (2), Bravo (5), Garcia (9), Martorell (9), Lasheras (2), Brossa (8). 4 triples: 1 Bravo, 1 Garcia, 1 Torrent, 1 Farré. 16/24 en tirs lliures. 21 faltes personals.
67
SANT GREGORI:
Fuster (5), Torras (3), Duran (10), Prat (20), Torrent (14) –cinc inicial–; Llamas (1), Corominas (7), Ferrer (3), Masdemont, Brea, Ricart (4). 8 triples: 4 Prat, 1 Corominas, 1 Fuster, 1 Ferrer, 1 Torras. 13/21 en tirs lliures. 22 faltes personals.
PARCIALS:
22-14, 17-15, 20-20, 4-18.
COMENTARI:
Triomf a domicili dels gironins en un partit molt disputat, en què en el primer quart van portar la iniciativa en el resultat fins als minuts finals, quan el Malgrat es va avançar fins al 22-14. A partir d'aquí va haver-hi intercanvi de punts, amb els del Maresme mantenint una diferència al voltant dels 10 punts. En l'últim i decisiu quart, el Sant Gregori, alternant en defensa i amb un bon joc d'equip en atac, va fer un parcial clau de 4-18 que va decidir l'igualat matx i va trencar la mala ratxa que duien en les últimes setmanes.