FCBQ

Una pluja de triples ofega l'Arbúcies

ARBÚCIES 61 SANT ADRIÀ 85

SANT ADRIÀ: Ribas (1), Piñero (8), Lobo (28), Ódena (12), Colinas (7) –cinc inicial–; Muñoz (7), Valle, Amigo (1), Córdoba (15), Arenas, Pitarch (2), Aguirre (4). 13 triples: 6 Lobo, 4 Córdoba, 2 Ódena, 1 Muñoz. 10/14 tirs lliures. 27 faltes personals. ARBÚCIES: Noguera (3), Canaleta (6), Vilà (4), Condom (8), Masó (5) –cinc inicial–; Vilaginés (11), Masnou (11), Sánchez (3), Juvanteny (4), Auladell (1), Román (5). 5 triples: 2 Vilaginés i Masnou i 1 Canaleta. 19/32 tirs lliures. 17 faltes personals. PARCIALS: 19-16, 23-16, 19-12, 24-17. COMENTARI: Partit per oblidar de l'Arbúcies a Sant Adrià, que es va imposar amb una pluja de triples. El 15-2 inicial ja va marcar el partit. La banqueta visitant i els ajustos defensius van aconseguir igualar el partit a 20 al principi del segon quart, però no van evitar el 42-32 del descans. En la represa, festival ofensiu local, amb 10 triples.