Estany (9), Vidal (3), Puig (13), Torres (3), Expósito (4) –cinc inicial–; Pérez, Buñuel, Riboloni (5), Sesma (10), Piñas (3), Garcés i Blanchart (2). 6 triples: 2 Puig, 2 Sesma, 1 Estany i Expósito. 12/18 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Vidal.
Julià (2), Gironès (5), Angelats (15), Muñoz (12), Barris (10) –cinc inicial–; Juanola (4), Vila (11), Planas (11), Font (2) i Parals (2). 5 triples: 2 Barris, 1 Juanola, Gironès i Muñoz. 6/15 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Muñoz.
PARCIALS:
20-21, 12-18, 11-13 i 9-22.
COMENTARI:
Victòria a domicili del Bescanó que li permet seguir en la part alta de la classificació. El conjunt bescanoní va començar el partit tou en defensa, però en el segon quart va corregir les errades defensives i va començar a ampliar la diferència en el marcador. L'últim període, amb un parcial de 9-22, va servir per eixamplar distàncies.
73
SALT B:
Ferragut (9), Ballester (4), Portaló (4), Mateu (7), Gorga (2) –cinc inicial–; Sacot (21), Capell (3), Manzano, Macalou (13), Barnada (2) i González (8). 6 triples: 4 Sacot, 1 Ferragut i González. 11/20 tirs lliures. 26 faltes. Eliminats: Barnada i Gorga.
59
VILASSAR DE MAR:
Fomba (3), Torroda (13), Godall (5), Puente (2), González (18) –cinc inicial–; Fernández, Morató, Roig (9), Millaruelo (1), Gómez (5) i Vera (3). 7 triples: 2 Roig, 2 González, 1 Fomba, Torroda i Gómez. 10/21 tirs lliures. 19 faltes. Eliminat: Torroda.
PARCIALS:
20-12, 18-5, 10-12 i 25-30.
COMENTARI:
El Salt va mostrar-se molt solvent contra el Vilassar de Mar en un enfrontament que es va decidir en la primera meitat, en què els saltencs van imposar una molt bona defensa que no permetia al conjunt visitant disposar de llançaments fàcils. En la segona meitat, el Salt es va limitar a estroncar els intents visitants d'aproximar-se de manera perillosa en el marcador.
70
SOL GIRONÈS BISBAL B:
Soler (9), Jacomet (7), Jordà (10), Oliva (4), Curto (11) –cinc inicial–; Farreras (15), Yepes (4), Pujadas (2), Font (2), Sansabrià (6) i Xifra. 3 triples: 2 Jordà i 1 Yepes. 25/33 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Pujadas.
63
RIPOLL:
Camprubí (20), Masnou (18), Sanglas (2), Roca (6), Borras (4) –cinc inicial–; Fernández (4), Roig (6), Casadessús (5) i Garrido (2). 4 triples: 2 Camprubí, 1 Casadesús i Masnou. 14/20 tirs lliures. 28 faltes. Eliminats: Borras i Garrido.
PARCIALS:
28-8, 25-25, 9-20 i 20-18.
COMENTARI:
El Sol Gironès va treure profit del brillant inici que va protagonitzar contra el Ripoll, gràcies al qual va marxar als vestidors amb una renda de 20 punts obtinguda en el primer quart. En el tercer període, el conjunt ripollès va aprofitar les errades dels locals per recuperar-se i ajustar el marcador. En el darrer, però, 6 punts consecutius de Soler van donar un avantatge als empordanesos que va mantenir-se fins al final.