FCBQ

L'Arbúcies agafa aire

ARBÚCIES 81 QUART 66

QUART BICENTURY: Bosch (2), Mora (12), Rodríguez, Pantrigo (19), Julià –cinc inicial–; Ibanco (2), Carreras (2), Rubirola (10), Casadevall, Clavaguera, Artacho (13) i Juscafresca (6). 8 triples: 5 Pantrigo, 2 Juscafresca i 1 Mora. 12/14 tirs lliures. 21 faltes. ARBÚCIES: Vilaginés (7), Noguera (2), Jovanteny (10), Vila (18), Condom (2) –cinc inicial–; Sánchez (2), Masnou (9), Auladell (2), Masó (5), Canaleta (18), Roman (6). 8 triples: 4 Canaleta, 3 Vila i 1 Vilaginés. 7/14 tirs lliures. 19 faltes personals. PARCIALS: 21-20, 13-16, 10-18 i 22-27. COMENTARI: Derrota contundent del Quart, que va completar un partit fluix en defensa i va concedir cistelles fàcils a l'Arbúcies. Després d'una primera part molt igualada, el conjunt selvatà, molt ficat en el partit, va completar un bon tercer període i se'n va anar vuit punts amunt. En l'últim quart va eixamplar la diferència en el marcador fins arribar al 66-81 final.