ACB

La segona, per coratge

Lliga Endesa. L'energia de David Navarro i la motivació de Xermadini donen una nova identitat al MoraBanc quan ho estava passant pitjor (38-26), l'equip es posa a defensar i Bogdanovic concreta des de l'arc una victòria imprescindible

El MoraBanc respira una mica amb el segon triomf. També a domicili, a la pista d'un senyor equip que va acabar sucumbint a la reacció defensiva de l'Andorra, a partir de l'actitud de David Navarro, l'aparició de Xermadini –i el relleu que va prendre Bogdanovic–. Però al final el triomf va ser col·lectiu. Perquè amb dos o tres mai no n'hi ha prou.

El millor que li podia passar al MoraBanc en la mitja part era estar viu. Va ser possible gràcies al geni de David Navarro, forçant males passades i recuperant pilotes, i a la irrupció de Xermadini. El georgià, qüestionat en els últims partits, va refer-se contra el seu exequip i va col·laborar a rescatar un equip que, fora dels rampells en el triple, començava a sentir-se impotent. El CAI manava 38-26 (temps mort de Peñarroya) quan cinc punts de Navarro i set de Xermadini van situar el 39-38. El pivot va anar al vestidor amb 12 punts i 5 rebots (10 i 4 en el tram final del segon quart).

Però el CAI va ser més sòlid, més equilibrat,
menys previsible i menys a batzegades en moltes fases. Norel feia mal i Fotu i Jelovac ajudaven. No havia començat amb energia (12-16) però aquí va encallar-se per primer cop el MoraBanc (16-2 i 28-18).

Tornant a la pista, la pitjor notícia van ser les terceres faltes, prematures i gairebé seguides, de Navarro i Xermadini. Sense ells, algú havia de prendre el relleu i el 49-45 va ser el primer bàsquet d'un altre jugador (Stojanovski) des del 32-26. El macedoni i Bogdanovic aguantaven l'equip però faltava fer un pas al darrere (57-50). Es va fer i els triples de Schreiner i Bogdanovic (el quart) els va avançar (57-58) i Stojanovski va completar el 0-10 (57-60). El MoraBanc va estar serè i dos triples dels dos balcànics van disparar l'alarma (60-67) i un altre, de Schreiner, va tancar el partit a cinquanta segons del final (70-77).

Hem esperat el nostre moment en un partit complicat. Hem tingut equilibri i hem pogut evitar tirs amb percentatges alts del CAI
Joan Peñarroya
Avui estem contents però hem de ser sensats: la victòria és important per apagar una mica l'angoixa
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)