FEB

Un líder inabastable

EBA. Els saltencs no se'n surten a Mollet en un partit en què fan un 18% en triples i encaixen 26 punts en el darrer quart

Així no, Salt. No hi va haver possibilitats per als saltencs, que en el darrer quart van encaixar 26 punts, tot i que ahir no era un partit de la seva lliga. I és que el líder es va mostrar massa lluny de l'abast dels jugadors d'Eric Surís, que a més no van tenir el dia en el tir exterior (18% en triples). A totes aquestes adversitats, s'hi va afegir un mal inici dels gironins. Freds i tous a darrere, tampoc van mostrar encert en els percentatges contra un rival que portava a plaer el ritme del primer quart (19-8). Va ser en el segon que el Salt es va ficar en el partit emprant defenses alternatives (zona i pressió). Xevi Torrent es va encarregar d'anotar i en el descans el matx encara estava del tot obert (29-22).
Espuña i Griso manen
La igualtat i el bon to es van mantenir després de la represa per part dels visitants, que competien contra el millor equip del grup. De fet, quan faltaven set minuts per al final, el Multiópticas estava a quatre punts del rival, que en aquell moment va decidir matar el partit. El domini dels interiors Espuña i Griso a la zona i la bona direcció de Costa van marcar diferències contra un Salt que va veure com al final es va inflar massa el resultat pels mèrits fets.

MOLLET 69 SALT 50

RECAMBIOS GAUDÍ MOLLET: Ferrer (7), Costa (4), Espuña (13), Tejada (5) i Torres (13) –cinc inicial–; Huerta (4), Bas (3), Seidi (6), Griso (6), Cots, Gómez (8) i Ramon. 17/40 en tirs de dos, 6/26 en triples (2 Gómez, 1 Espuña, Bas, Tejada i Torres) i 17/22 en tirs lliures. 47 rebots (11 Ferrer i Espuña), 11 assistències (2 Ferrer, Costa, Torres i Gómez) i 82 de valoració (20 Espuña). MULTIÓPTICAS SALT: Bartrolí, Espinosa (3), Planas (2), Torrent (17) i Montalat (4) –cinc inicial–; Geli (5), Nadal (3), Burguet, Agustí (3), Fexas (3), Bover (10). 12/37 en tirs de dos, 6/33 en triples (2 Bover, 1 Espinosa, Torrent, Agustí i Fexas) i 8/14 en tirs lliures. 42 rebots (7 Bartrolí), 8 assistències (3 Planas i Torrent) i 34 de valoració (16 Torrent). PARCIALS: 19-8, 10-14 (29-22), 14-12 (43-34) i 26-16 (69-50).