FCBQ

L'Arbúcies decideix en el darrer quart

PINEDA 58 ARBÚCIES 65

ARBÚCIES: Vilaginés (6), Vilà (11), Martínez (9), Juvanteny (10), Condom (6) –cinc inicial–; Auladell (8), Canaleta (3), Román, Masó (2), Sánchez (6), Noguera (4). 4 triples: 2 Vilà, 1 Vilaginés i Canaleta. 12/24 en tirs lliures. 26 faltes. PINEDA: Cooper (17), Puig (2), G. Roldós (11), Pérez (13), Armstrong (9) –cinc inicial–; Gauthier (4), A. Roldós (1), Nogueras, Ali, Grau. 3 triples: 3 Pérez. 23/25 en tirs lliures. 23 faltes. PARCIALS: 17-19, 13-17, 17-12 i 18-10. COMENTARI: Tot i que les defenses es van imposar als atacs, a Arbúcies es va veure un bon partit. El matx va ser igualat durant els 40 minuts. Els visitants van aconseguir una renda màxima de nou punts durant el segon quart i van marxar amb un 30-36 al descans. Els locals van jugar amb més serenor durant el tercer quart i, en el darrer, l'Arbúcies va gestionar millor els últims atacs, i es va quedar la victòria.