FEB

Tornant al bon camí

EBA. Un gran tercer quart és suficient per al Quart per superar el Masnou i trencar la ratxa de dues derrotes. L'equip d'Albert Brea agafa nou rebots més

La millor versió del Quart Germans Cruz va retornar, ahir diumenge a la tarda, amb un triomf desitjat i treballat, i que trencava una ratxa de dues derrotes consecutives. La tripleta Masllorens-Jiménez-Bataller va tornar a oferir el seu millor rendiment i amb un tercer quart prodigiós els d'Albert Brea van tenir prou per recuperar el bon to a la lliga. A més, amb l'aportació inestimable d'un immens Dos Santos, que amb una esmaixada estratosfèrica en el tercer període va aixecar la grada de Quart. La sortida local ja va ser molt bona, amb sensacions positives i creixent des de la defensa. Dos Santos era un colós i l'avantatge al final del primer quart ja era prou interessant per als gironins (22-13). En el segon acte, l'equip del Maresme va entrar en partit gràcies a augmentar l'activitat al darrere. Algun triple i molts tirs lliures hi van col·laborar. Tot i així, el Germans Cruz mantenia la iniciativa en el descans (37-34). Va ser després de la represa quan, com en altres ocasions, el conjunt local va explotar. La reaparició de Vila, la direcció de Bataller i la gran inspiració anotadora de Masllorens van ser un còctel letal pel Vive, que, a més, tenia problemes amb Valls, amb tres faltes. La zona press 1-2-2 en el darrer període va provocar pèrdues i precipitació en un Quart que, a dos minuts del final, només guanyava de vuit. Cap patiment. L'equip va assegurar un triomf necessari i just. Divendres, el Quart podrà seguir creixent contra el júnior del Barça, en un amistós atractiu i imprescindible.
La propera (12-12-15)
Pardinyes-Igualada; L'Hospitalet-Castelldefels; Collblanc-C. Roses CBS; Castellbisbal-Andorra B; Juaneda Miramar-Martorell

QUART 82 EL MASNOU 72

QUART GERMANS CRUZ: Dos Santos (13), Bataller (8), Camós (6), Masllorens (19) i Serra (7) –cinc inicial–; Brazo (2), Jiménez (13), Vila (5), Lozano (4) i Kanis (5). 23/44 en tirs de dos, 7/19 en triples (2 Serra i Jiménez, 1 Bataller, Masllorens i Vila) i 15/20 en tirs lliures. 32 rebots (7 Dos Santos), 14 assistències (5 Bataller) i 88 de valoració (21 Bataller). VIVE EL MASNOU: Balagué (2), Rodríguez (16), Eñeso (14), Valle (5) i Jiménez (5) –cinc inicial–; Ortiz (4), Solans (5), Esteves-Garcia (2), Jurado (4) i Camins (15). 15/35 en tirs de dos, 8/22 en triples (3 Eñeso i Camins, 1 Solans i Valle) i 18/22 en tirs lliures. 23 rebots (8 Jiménez), 9 assistències (3 Rodríguez) i 54 de valoració (18 Rodríguez). PARCIALS: 22-13, 15-21 (37-34), 27-14 (64-48) i 18-24 (82-72).