Juanola (8), Barris (3), Angelats (13), Parals (4), Muñoz (20) –cinc inicial–; Vila (6), Planas (2), Gironès, Font (5). 7 triples: 3 Muñoz, 2 Juanola, 1 Barris i Font. 8/11 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminats: Barris i Muñoz.
Parejo (10), Juanola (7), Ureña (4), Latorre (4), Castelló (13) –cinc inicial–; Rojas (16), Bernabé (1), Iruela (13), Sala (6), Nicolás (7). 5 triples: 2 Castelló i Parejo, 1 Sala. 16/26 en tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminat.
PARCIALS:
10-8, 19-23, 15-26 i 17-14.
COMENTARI:
Derrota dels bescanonins a la seva pista contra un Palamós que es va mostrar intractable en tot moment i que va superar els locals en totes les facetes del joc. Els visitants van manar en el marcador des del principi, i van ampliar les diferències fins al final del partit. Castelló, sobretot des del triple, i Iruela van ser els màxims anotadors visitants.
83
LA GARRIGA:
Ciurans (7), Esquins (7), Balocco (11), Hernández (11), Casanova (15) –cinc inicial–; Serrataco (20), Soto (8), Colas (10) i Giménez. 6 triples: 2 Casanova, 2 Serrataco i 2 Balocco. 20/31 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Hernández.
77
FISIO INDIRA L'ESCALA:
Esponellà (10), Vizcaíno (8), Capella (4), Jaén (6), Danés (10) –cinc inicial–; Usan (7), Alonso (4), Quintana (6), Cantenys (15), Dorca i Martini (7). 2 triples: Martini i Usan. 21/25 tirs lliures. 28 faltes.
PARCIALS:
22-17, 14-19, 17-18, 19-18 i 11-5.
COMENTARI:
Derrota de L'Escala en un partit igualat, que es va acabar decidint a la pròrroga. Els visitants no van aconseguir imposar el seu ritme i van sentir-se incòmodes al llarg de tot l'enfrontament. Al final, els escalencs no van poder superar la mala dinàmica que arrossegava l'equip i van encadenar la cinquena derrota consecutiva de la temporada.
68
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET B:
Font, Jordà (6), Oliva (7), Soler, Farreras (13) –cinc inicial–; Miralles (6), Pujadas (4), Jacomet (10), Curto (14), Sansabrià (4) i Yepes (3). 6 triples: 3 Farreras, 1 Yepes, Curto i Jacomet. 16/30 tirs lliures. 32 faltes. Eliminat: Oliva.
55
UNIV. VIC B:
Gálvez (6), Pérez (6), Iglesias, Vilamú (4), Vineta (5) –cinc inicial–; Subiranas (14), Casellas (9), Soldevila, Contreras (6) i Armenteras (5). 2 triples: Casellas i Vineta. 15/39 tirs lliures. 32 faltes. Eliminats: Armenteras i Gálvez.
PARCIALS:
16-9, 15-16, 20-11 i 17-19.
COMENTARI:
Un brillant gran tercer període del Bisbal va ser suficient per superar el Vic en un enfrontament marcat pel contacte i les faltes, que van impedir un alt ritme de joc. Els locals, encertats en el tir lliure en la primera meitat, van aconseguir marxar als vestidors 6 punts al davant, però no va ser fins al tercer quart que van sortir més endollats en tots els sentits. Va ser llavors quan van aconseguir uns avantatges al voltant dels 15 punts que, tot i que el conjunt visitant no va abaixar els braços en cap moment, van saber administrar fins al final.