ACB

Se sent líder i n'exerceix

Lliga Endesa. Rafa Martínez, en el seu vuitè curs al València, ha recuperat un rol clau a l'equip; a Sevilla va fer el seu millor partit de les últimes campanyes

València està sonant a tot Europa i un dels culpables que sigui l'únic equip del Vell Continent que no ha perdut és Rafa Martínez. El de Santpedor va tenir una valoració de 24 a Sevilla; l'última vegada que va superar aquesta xifra va ser el 22 de gener del 2012 a Badalona contra la Penya, amb 17 punts i 26 de valoració. L'any següent, també a l'Olímpic, va obtenir un 24 amb 23 punts. Però quina és la clau que en Rafa torni a ser una referència? Ell ho té clar: “En Pedro em transmet confiança, tinc un rol diferent del que tenia i les coses m'estan sortint bé.” En Rafa, que ja és el veterà de l'equip, amb vuit temporades a València, analitza el secret de l'èxit de l'equip: “El grup està cohesionat, el treball del dia a dia ens està portant aquí, hi ha bona dinàmica i hem de fer el nostre camí, però arribarà un moment difícil i és quan haurem d'estar més units que mai.” El català prioritza el treball d'equip a les seves actuacions: “El que vaig fer a Sevilla són estadístiques, el més important és que l'equip guanyi, tenim una plantilla llarga i una vegada destaca un i una altra vegada, un altre.” De la trajectòria del València en marca un factor: “En pedro té molta part de culpa i la plantilla també, vam fer una bona feina de pretemporada amb sis jugadors nous però tots tenien experiència a l'ACB menys Hamilton, que s'ha adaptat ràpid.” A València els comparen amb els Warriors per la ratxa de victòries. Rafa Martínez desvela un secret: “Fem broma a l'equip i fins i tot fem el crit de Warriors.”

En Pedro em transmet confiança, tinc un rol diferent del que tenia i les coses m'estan sortint bé
Al vestidor fem broma amb les comparacions amb els Warriors, fins i tot fem un crit del nom de l'equip del'NBA
Rafa Martínez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)