FEB

Sense pietat amb el cuer

EBA. El Germans Cruz resol amb contundència la seva visita a les Illes marxant de 20 punts en el primer quart i dominant el rebot (20 més)

Òbviament, el Germans Cruz Quart no va fallar en el seu desplaçament més plàcid. Els d'Albert Brea van recuperar el pols a la competició després de l'aturada del pont amb una contundent victòria a Menorca. Des del salt inicial, la diferència de qualitat i profunditat de banqueta van quedar ben reflectits al pavelló municipal de Sant Lluís. El cuer, que encara no coneix el triomf, no va poder fer res amb l'exhibició defensiva d'un Quart molt concentrat i agressiu al darrere. Dos triples forçats i un dos més un va ser tot el bagatge ofensiu anotador del conjunt local, que al final del primer quart ja perdia de 20, colpejat també pels triples de Masllorens i Serra.
Control total del rebot
A partir d'aquí el matx no va tenir gaire història, amb un Menorca Sant Lluís entregat, que es va posar en defensa zonal en el tercer quart per intentar aturar, sense èxit, el vendaval ofensiu rival. Albert Brea va aprofitar l'avantatge en el marcador per donar minuts als jugadors menys habituals i amb un domini aclaparador sota els taulers –Germans Cruz va agafar vint rebots més que el rival, tot i l'absència de Brad Kanis–, el marcador es va ampliar fins als 41 punts de diferència finals. Cal destacar el doble doble d'un enorme Dos Santos, que cada cop es fa més gran en la categoria.

SANT LLUÍS 48 QUART 89

SANT LLUÍS: Artiles (15), Seguí (3), Mirotic (4), Muñoz (9) i Piris (2) –cinc inicial–; Ortiz (10), Sánchez (5). 13/40 en tirs de dos, 5/19 en triples (2 Artiles i Ortiz, 1 Seguí) i 7/9 en tirs lliures. 24 rebots (5 Piris i Sánchez), 9 assistències (3 Piris) i 109 de valoració (28 Bataller). QUART: Dos Santos (14), Bataller (13), Camós (5), Masllorens (18) i Serra (7) –cinc–; Puertas (2), Brazo (3), Jiménez (8), Martorell, Vila (14) i Lozano (5). 22/43 tirs de dos, 8/31 triples (4 Masllorens, 1 Bataller, Brazo, Serra i Jiménez) i 21/28 tirs lliures. 44 rebots (11 Dos Santos), 16 ass. (4 Vila) i 18 val. (10 Muñoz). PARCIALS: 9-29, 18-23 (27-52); 13-18 (40-70) i 8-19 (48-89).