FCBQ

L'últim quart condemna el Santjoanenc

GARROTXA 60 MONTGAT 68

MONTGAT: Baluda (10), Palumar (3), Sarda (5), González (3), Franch (10) –cinc inicial–; Bardají (6), Perea (3), Via (11), Lario (7), Costa (2) i Ballbtro (8). 5 triples: 2 Ballbtro, 1 Perea, Baluda i Franch. 21/32 tirs lliures. 21 faltes. GARROTXA SANTJOANENC: Miranda (5), D. González (9), Jaume Mora (2), Corcoy (20), Joel Mora (6) –cinc inicial–; P. González (5), Causadies, Busquets (7), Puigdevall, Sala (3) i Grabulosa (3). 6 triples: 4 Corcoy, 1 Miranda i Sala. 14/20 tirs lliures. 26 faltes. PARCIALS: 15-13, 15-17, 10-16 i 28-14. COMENTARI: El Garrotxa no va ser capaç de vèncer a la pista del Montgat en un partit molt igualat en què es va arribar al descans amb empat a trenta en el marcador. En el tercer període, els visitants van aconseguir un lleuger avantatge de sis punts, però un parcial de 28-14 en l'últim quart, en què el Montgat va ser molt superior al conjunt garrotxí, va decantar la balança a favor dels locals i va situar el resultat final de 60-68 en el marcador. Corcoy, amb quatre triples i vint punts, va ser el jugador més destacat del Santjoanenc, que es manté en la penúltima posició a la classificació empatat a punts amb l'Argentona (darrer classificat) i l'Onyar. El Garrotxa perdrà Busquets, lesionat durant el matx, per als pròxims enfrontaments.