ACB

Buscar possibilitats de ser a la copa

Lliga Endesa. La Penya, el MoraBanc i l'ICL disputen en els propers quinze dies quatre jornades que marcaran les seves possibilitats reals de classificar-se per a la cita de Santiago

Queden set jornades per acabar la primera volta, que és quan es determinaran els set equips que acompanyaran l'Obradoiro en la copa. I sembla que n'hi ha sis (València, Madrid, Barça, Laboral Kutxa, Gran Canària i Unicaja) que hi tenen un peu i mig. Per tant, queda una plaça lliure que, per sorpresa, tres equips catalans que tenen el mateix balanç (5-5) es disputaran, segurament, contra un mateix rival: el Bilbao.

Però tant la Penya, com el Manresa i l'Andorra depenen de si mateixos, i els pròxims quinze dies marcaran el seu futur, perquè hi ha quatre partits. En els d'avui pocs hi compten, perquè juguen contra els tres millors: el València, el Barça i el Madrid. Assolir-hi un triomf és com aconseguir un comodí. Però és després que es jugaran les garrofes. Dimarts al Palau Olímpic hi ha un duel directe entre el Joventut i el MoraBanc, mentre que els manresans reben un equip en hores baixes, el CAI, que acaba de canviar de tècnic. Diumenge vinent, tots tres equips tornaran a tenir exàmens: els andorrans, a casa contra el Gran Canària; els badalonins, a Bilbao, i els manresans, a Màlaga. Si d'aquest Tormalet en surten vius, el primer partit de l'any 2016 serà per postular-se: l'Andorra, a Santiago de Compostel·la; el Manresa, a domicili contra el RETAbet, que ja haurà fitxat reforços, i la Penya, a casa contra un Múrcia que acomiadarà Lima, que marxarà al Madrid.

Ens hem entrenat pensant també en l'Andorra, hauria estat estúpid fer-ho només pensant en el Barça
Salva Maldonado
Una de les claus per competir és la fortalesa mental, és important gestionar els errors
Ibon Navarro
12a jornada
Fiat Joventut - MoraBanc
22-12-2015
ICL Manresa - CAI
23-12-2015
13a jornada
MoraBanc - Herbalife
27-12-2015
Bilbao - Fiatc Joventut
27-12-2015
Unicaja - ICL Manresa
27-12-2015
14a jornada
Rio Natura - MoraBanc
03-01-2016
Fiatc Joventut - UCAM Múrcia
03-01-2016
RETAbet - ICL Manresa
03-01-2016
Hem de seguir en la línia de les últimes setmanes i anar partit a partit sense renunciar a res
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)