Més bàsquet

Curry fa 17 punts en 3:17 minuts

NBA. L'estrella dels Warriors continua meravellant, Pau Gasol lidera els Bulls (22 punts i 7 rebots) amb una nova victòria i Ricky (7 punts i 14 assistències) no pot frenar els Spurs

Stephen Curry continua fent coses impossibles a l'NBA. L'estrella dels Warriors en va tenir prou amb 3:17 minuts per anotar 17 punts. Tot això ho va fer quan sumava 0 punts, abans d'arribar al descans. Curry va acabar amb 23 punts, 14 rebots i 10 assistències, un nou triple-doble amb només 31 minuts de joc tirant per terra el partit sensacional d'Omri Casspi (36 punts). Els Warriors ja estan en un balanç de 29-1 i continuen oferint espectacle. Els que sembla que recuperen el to són els Bulls de Pau Gasol (22 punts i 7 rebots) que van servir per liderar –ben secundat per Tony Snell (22 amb 4/5 triples) i Derrick Rose (20)– la franquícia de Chicago contra els Raptors de Kyle Lowry (28 punts).

D'altra banda, Ricky Rubio va ser insuficient per fer saltar la sorpresa contra els Spurs. El base del Masnou va repartir 14 assistències, tot i acabar amb una sèrie de 2/7 tirs de camp en 37 minuts de joc. Un dia més, els Spurs van ser un equip amb sis jugadors per sobre els 1' punts, mentre els TWolves només van tenir en Wiggins (18) i LaVine (15) com a perills. De la jornada, destacar el comiat per videomarcador de Jordan a Bryant en la visita dels Lakers a Charlotte, i Irving va salvar els Cavs a la seva visita a Phoneix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)