Més bàsquet

Els Warriors pateixen quan Curry es lesiona

NBA. Dominaven de 26 punts fins que es va lesionar la seva estrella; Ricky, crític amb els Wolves, i Marc Gasol cau en la pròrroga a Utah

Els Warriors continuen el seu monòleg. Van sumant victòries però cada vegada costa més. Sobretot si Curry no juga o es lesiona (5 punts en 14:23), com va passar en el duel contra els Nuggets, en què va rebre un cop i va deixar de jugar. L'equip de moda de l'NBA dominava de 26 punts i va haver de guanyar en la pròrroga. L'estrella va ser Draymond Green amb el seu sisè triple doble (29 punts, 17 punts i 14 assistències). Ricky Rubio va fer 14 punts, va atrapar sis rebots i va donar set assistències però un dia més va ser insuficient. Els Wolves dominaven de 17 punts i va acabar cedint contra els Bucks en un matx en què Mayo va ser expulsat. Al final, el català va ser dur: “És una lliga d'homes, i no ho hem estat.” També van caure, i en la pròrroga, els Grizzlies de Marc Gasol (20+7+4) contra els Jazz de Hood (32). En el temps extra els de Memphis només van anotar tres punts. D'altra banda, partit per a la història a la pista dels Kings, on el tècnic George Karl va assolir el seu triomf 1.155 i va igualar una llegenda com Phil Jackson –el cinquè en el rànquing–. Els de Sacramento li van regalar un espectacle anotant 142 -Cousins (32)–. Els Spurs van tombar els Rockets amb 24 punts d'Aldridge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)