FCBQ

El Garrotxa cau a Cabrera

GARROTXA 53 CABRERA 64

CABRERA: Reig (11), Marín (13), Bap (2), Sánchez (9), Bernabéu (9) –cinc inicial–; Anglès, Bonamusa, Tomàs, Barda (2), Bura (7), Díaz i Fernández (11). 6 triples: 3 Bernabéu, 1 Bura, Sánchez i Fernández. 4/7 tirs lliures. 16 faltes. GARROTXA SANTJOANENC: P. González (4), Miranda, D. González (5), Mora (4), Corcoy (7) –cinc inicial–; Sala (12), Grabulosa (14) i Serra (7). 3 triples: Sala. 8/16 tirs lliures. 13 faltes. PARCIALS: 17-12, 21-18, 11-11 i 15-12. COMENTARI: Els pocs efectius de què disposava el Santjoanenc van passar factura al conjunt garrotxí, que, tot i mantenir-se dins el partit en tot moment, no va saber reduir la diferència de 8 punts que separava els dos conjunts en el descans. Tot i que en el tercer període la igualtat va reflectir-se en el marcador, en el darrer quart, als visitants, els va faltar força per capgirar la situació i entrar en els darrers minuts amb un resultat més ajustat.