FEB

Bataller marca el camí correcte a Sabadell

EBA. Tot i la baixa d'Eric Jiménez, el Quart tira endavant el primer partit de l'any sense gaire patiment a la difícil pista del Sant Nicolau

Treballat triomf del Germans Cruz en el primer compromís del 2016, en un partit que no es va decidir fins al darrer quart. La difícil pista de Sabadell va avaluar el post-Nadal d'un Quart, que arribava a la cita amb la important baixa per lesió d'Eric Jiménez. Les defenses alternatives (zona 1-2-2 i individual) del Sant Nicolau van ser l'examen amb què es va trobar l'equip de Brea ahir durant gairebé quaranta minuts. Una prova superada, tot i els problemes amb el rebot defensiu (11 captures en atac del rival), amb les pèrdues (17 en total) i amb les faltes (3 Dos Santos i Kanis en el segon quart). Amb aquest panorama, el Quart no va poder córrer gaire i al descans, el 37-38 deixava el matx prou obert. La dinàmica va canviar força en la sortida dels vestidors, amb un marcador prou mogut. Tres triples de Bataller, el millor del partit, van llançar els visitants (42-56 a l'equador del tercer quart). Un miratge, perquè un 5-18 va empatar el partit a 60 al final del tercer quart. En l'últim va ser quan els gironins van oferir la seva millor versió defensiva, deixant l'electrònic a tres minuts del final amb un avantatge favorable de 12 punts, ja insuperable.

S. NICOLAU 77 QUART 83

SANT NICOLAU: Wilson (20), Carbonell (6), Ewulu (9), Renom (6), Expósito (10) –cinc inicial–; Fontanals, Wettstone (11), Costa (9), Sobrepera (6). 26/45 en tirs de dos, 5/23 en triples (3 Costa, 1 Wilson i Carbonell) i 10/16 en tirs lliures. 31 rebots (7 Wilson), 11 assistències (4 Sobrepera) i 60 de valoració (22 Wilson). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (12), Camós (10), Serra (8), Lozano (8), Kanis (8) –cinc inicial–; Brazo (1), Masllorens (22), Puertas, Dos Santos (5)i Vila (9). 22/35 en tirs de dos, 7/19 en triples (3 Masllorens, 2 Serra i Bataller) i 18/27 en tirs lliures. 25 rebots (5 Camós, Masllorens i Lozano), 19 assistències (7 Bataller) i 97 de valoració (25 Bataller). PARCIALS: 19-21, 18-17 (37-38), 23-22 (60-60) i 17-23 (77-83).