FCBQ

El Quart B cau a Lliçà en la segona meitat

QUART BICENTURY B 69 LLIÇÀ D'AMUNT 74

LLIÇÀ D'AMUNT: E. Parera (10), X. Parera (5), Gómez, Castro (16), Hernández (6), Sarasola (11), Celis, Frzop (8), Alonso, Pou, Lasala (18) i Pérez. 5 triples: 4 Castro i 1 E. Parera. 11/21 tirs lliures. 24 faltes. QUART BICENTURY B: Bosch (8), Mora (11), Rodríguez, Pantrigo (5), Molina (13), Ibanco (2), Carreras, Rubirola (3), Casadevall (11), Clavaguera (3), Artacho i Juscafresa (13). 5 triples: 3 Juscafresa i 2 Casadevall. 16/27 tirs lliures. 22 faltes. Eliminats: Bosch i Molina. PARCIALS: 16-17, 16-17, 25,21 i 17-14. COMENTARI: El Quart va mostrar dues cares a la pista del Lliçà d'Amunt. Durant la primera meitat la igualtat en el joc va ser predominant i els gironins van marxar als vestidors amb un lleuger avantatge de dos punts. Va ser després de la represa quan el conjunt visitant va començar a mostrar-se tou en defensa i va permetre que els locals s'enduguessin la victòria.