Julià (8), Planas (4), Barris (10), Gironès (5), Font (4) –cinc inicial–; Juanola (2), Vila, Bonmatí (3), Parals (4), Pérez (13). 3 triples: Barris, Gironès i Bonmatí. 10/19 en tirs lliures. 17 faltes personals. Eliminat: Barris.
Esponellà (15), Alonso (4), Quintana (12), Dorca, Martini –cinc inicial–; Vizcaíno, Capella (5), Company (5), Darnés (14), Usan (5), Martí (5). 6 triples: 3 Esponellà, 1 Company, Darnés i Usan. 7/11 en tirs lliures. 20 faltes personals.
PARCIALS:
17-20, 13-18, 14-10 i 9-17.
COMENTARI:
Victòria del Fisio Indira l'Escala en la seva visita dissabte a Bescanó, en un partit en què els visitants van començar manant en el marcador i van aconseguir marxar al descans amb vuit punts de diferència (30-38). En la represa de l'enfrontament, els jugadors locals semblava que podrien capgirar el marcador advers. De fet van començar l'últim quart amb només quatre punts de desavantatge, però un encertat Esponellà, amb tres triples, no va permetre-ho.
66
SOL GIRONÈS BISBAL B:
Miralles (6), Oliva (7), Jacomet (6), Curto (3), Yepes (14) –cinc inicial–; Xifre, Font (4), Frau (5), Jordà (10), Sansabrià (2), Soler (9) i Farreras. 8 triples: 3 Yepes, 3 Soler i 2 Jordà. 15/23 tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Oliva.
61
SANT GREGORI:
Llamas (3), Corominas (2), Fuster (17), Duran (15), Ricart –cinc inicial–; Ferrer (2), Masdemont (2), Torras (2), Gallego (3), Brea Prat (3) i Torrent (12). 5 triples: 2 Fuster, 2 Masdemont i Llams. 6/13 tirs lliures. 21 faltes personals.
PARCIALS:
21-10, 17-17, 12-18 i 16-16.
COMENTARI:
Victòria bisbalenca contra el Sant Gregori en un enfrontament que va tenir una meitat dominada per cada equip. En els deu primers minuts el conjunt local va sortir més ficat en el partit i va aconseguir un avantatge que va mantenir fins al descans. En la segona meitat, el Sant Gregori va prémer l'accelerador i va anar reduint les diferències fins als dos punts que separaven els dos equips en el darrer minut. En les possessions finals, però, el Bisbal va estar més encertat.