FCBQ

Quarta derrota consecutiva

VILASSAR 70 ARBÚCIES 64

ARBÚCIES: Vilaginés, Sánchez (5), Masnou (9), Juvanteny (14), Auladell (14) –cinc inicial–; Vilà (10), Canaleta, Condom, Román (2) i Masó (10). 2 triples: Masnou i Auladell. 8/16 tirs lliures. 24 faltes. ROGER'S VILASSAR DE DALT: Crespo (17), López (2), Escrihuela, García (8), Quintana (11) –cinc inicial–; Hurtado (6), Blat (8), Villagrassa (6), De Souza (2) i Vidal (10). 7 triples: 3 Crespo, 2 Villagrassa, 1 Hurtado i Vidal. 20/25 tirs lliures. 21 faltes. PARCIALS: 20-13, 24-27, 40-54 i 64-70. COMENTARI: L'Arbúcies va perdre un partit que es va tòrcer a partir del segon quart, quan els locals van encadenar set minuts sense anotar. En el tercer període el Vilassar va aconseguir un important avantatge gràcies al tir exterior, encertant sis triples. En el darrer període els arbuciencs ho van intentar fins a situar-se a un punt dels visitants, però les errades van impedir la remuntada del conjunt selvatà.