FEB

La quarta consecutiva

EBA. El Quart Germans Cruz segueix sumant contra possibles rivals de la segona fase i, quan falten dues jornades, manté les possibilitats d'acabar líder

Ja en són quatre. El Germans Cruz està fent un sòlid final de primera fase, tot i no disposar del killer Eric Jiménez, lesionat al turmell, i protagonitzar ahir un partit amb massa errades i acceleració, això sí, per part de tots dos equips. Però van tornar a guanyar els de casa, i, a més, contra un possible rival en la segona fase, el Cornellà. Sense excessos, però sumant. I són, per tant, victòries, que poden valer doble, ja que s'acumulen per a la segona fase. A vegades no es pot vèncer amb brillantor. I va ser el cas ahir dels d'Albert Brea, en un matx igualat, ràpid, ple d'imprecisions i pèrdues (15 el Quart). En aquesta bogeria, inicialment, el Cornellà va donar la cara, sobretot en l'aspecte físic, exigint un partit amb molt de contacte. Amb un 19-12 advers, els visitants van saber estrènyer el marcador abans del descans (29-30), amb contraatacs, corrent i amb la bona feina a dins de Nacho Marín i amb els punts d'un efectiu Rangel Ramírez. En un enfrontament boig i de baixa anotació, ple d'errades, el Germans Cruz va posar ordre tornant dels vestidors. Un parcial de 14-2 va donar un marge clau (43-32), que ajudaria a no fer perillar la victòria. Camós i la defensa van fer la feina, que només val caldre rematar en un darrer quart també de baix encert. Els locals es van limitar a estar bé a darrere, amb Martí i Vila col·laborant, i al final el triomf, el quart consecutiu, es va quedar a casa. Una nova victòria que, potser, valdrà doble.

QUART 61 CORNELLÀ 55

QUART GERMANS CRUZ: Puertas, Bataller (8), Camós (13), Serra (7) i Lozano –cinc inicial–; Dos Santos (6), Brazo (2), Masllorens (8), Martorell (6), Vila (7) i Kanis (4). 23/58 en tirs de dos, 4/20 en triples (2 Martorell, 1 Masllorens i Serra) i 3/8 en tirs lliures. 45 rebots (9 Masllorens), 14 assistències (5 Vila) i 63 de valoració (13 Camós). CORNELLÀ: Cintas (11), Álvarez (10), Pilan (11), Villalon (2) i Mbappe –cinc inicial–; Marín (4), Ramírez (12), Martínez, Sanz (5). 18/50 en tirs de dos, 2/13 en triples (Álvarez i Pilan) i 13/23 en tirs lliures. 45 rebots (13 Ramírez), 10 assistències (4 Álvarez) i 52 de valoració (16 Ramírez). PARCIALS: 19-13, 10-17 (29-30), 19-12 (48-42) i 13-13 (61-55).