FCBQ

Un Quart B absent és incapaç d'imposar-se

MATARÓ B 85 QUART B 69

QUART BICENTURY B: Bosch (2), Mora (7), Pantrigo (12), Casadevall (12), Juscafresca (17) –cinc inicial–; Condom, Ibanco (1), Rubirola (11), Clavaguera (2) i Martí (5). 9 triples: 3 Juscafresca, 2 Casadevall, 1 Mora, Pantrigo, Rubirola i Martí. 6/14 tirs lliures. 26 faltes. Eliminat: Clavaguera. MATARÓ B: Shon (9), Puig (4), Sánchez (11), Serra (13) i Lluch (10) –cinc inicial–; Varela (21), Colome, X. Traver (3), Fernández (4), M. Traver, González i Cuixart (10). 5 triples: 3 Serra, 1 Traver i Fernández. 14/27 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 22-22, 16-24, 12-16 i 19-23. COMENTARI: El Quart no va ser capaç de superar el Mataró en un partit decebedor dels locals. Desaparegut en defensa, va permetre anotacions fàcils als visitants i en cap moment va entrar en el partit. Varela (21) va ser el jugador més destacat del matx.