Esponella (12), Danés (9), Usan (16), Alonso (12), Quintana (20) –cinc inicial–; Martí (3), Saidu (2), Costa, Orduña, Dorca, Martini (11). 9 triples: 4 Usan, 2 Quintana, 1 Martini, Esponella i Danés. 15/19 en tirs lliures. 24 faltes.
Pérez (15), Vidal (9), Puig (2), Riboloni (4), Sesma (18) –cinc inicial–; Fernández (13), Piñas, Estany (9), F. Pérez (2). 7 triples: 4 Sesma, 2 Vidal, 1 Estany. 18/26 en tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
14-21, 23-13, 26-23 i 21-15.
COMENTARI:
L'Escala va guanyar en un partit complicat per les baixes. De fet, els locals van jugar amb cinc jugadors del segon equip, que van complir a la perfecció. Tot i el triomf, l'equip gironí va patir una bona sortida visitant (7-19 al minut 8). La reacció va arribar al segon quart, quan el Fisio Indira va a començar a agafar unes rendes de 10 punts que ja no va deixar escapar fins al final d'un partit en què va destacar el local Adrià Usan.
52
SANT GREGORI:
Fuster (8), Torras (7), Duran (17), Prat (12), Torrent (2)–cinc inicial–; Llamas (2), Corominas, Masdemont, Gallego (2), Brea, Ricart (2). 5 triples: 1 Torras, 4 Prat. 5/27 en tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminat per faltes: Fuster.
59
SALT B:
Sacot (7), Ferragut (11), Ballester, Portaló (8), Gorga (4) –cinc inicial–; Capell (9), Bonaventura (13), Figueras, Macalou (5), Barnada (2), Mateu, Ballell. 5 triples: 1 Sacot, Ferragut, 2 Bonaventura, 1 Portaló. 20/30 en tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminat per faltes: Gorga.
PARCIALS:
19-19, 7-10, 11-12, 15-18.
COMENTARI:
El partit que es va disputar dissabte va estar molt igualat des del principi fins a la fi, amb una victòria final saltenca. Els primers minuts van ser de domini local, fins que el resultat va quedar ajustat en arribar a la mitja part del partit (26-29). A la represa, l'encert més gran va ser, en moments puntuals, de l'equip que està dirigit per Oriol Verdés, i finalment va donar el triomf als visitants.