FCBQ

Quart serà la seu de la final a quatre

Bàsquet. Lliga catalana EBA. Es farà el 20 i el 21 de febrer i l'amfitrió hi defensarà el títol

El pavelló de Quart serà els dies 20 i 21 de febrer la seu de la final a quatre de la Lliga Catalana EBA, que arriba enguany a la 34a edició. Així ho va anunciar ahir la federació catalana, que ha triat per fer l'esdeveniment la localitat del Gironès per segon cop seguit. El curs passat, el Quart va fer valer la condició d'amfitrió per guanyar el títol, derrotant el Collblanc en la final (68-60).

El combinat dirigit per Albert Brea, segon classificat del seu grup d'EBA –té el mateix balanç que el líder, el Mollet (13-3)–, s'enfrontarà amb el filial del MoraBanc Andorra en la primera semifinal (17 h). En la segona, es veuran les cares el Castelldefels i l'Hospitalet, dominador intractable de l'altre grup d'EBA, amb 16-0. Aquest duel es disputarà a les 19 h. La final serà l'endemà al migdia a partir de les 12.30 h.

En les 33 edicions anteriors, tan sols hi ha hagut dos campions gironins. A banda del Quart l'any passat, ho va ser el Valvi Girona el 1987/88.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)