FCBQ

El líder trenca el Quart e la segona meitat

STA. COLOMA 80 QUART 60

SANTA COLOMA: Montilla (2), Espín (10), López (14), Vidal (8) i Jiménez (7) –cinc inicial–; Sánchez (12), P. Ruiz (20), Gómez (2), Arredondo (4), A. Ruiz (1), Alarcon. 7 triples: 3 Sánchez, 1 López, Arredondo, Vidal i Jiménez. 12/17 en tirs lliures. 14 faltes. QUART: Bosch (6), Pantrigo (15), Ibanco (4), Rubirola (6), Casadevall (14) –cinc inicial–; Rodríguez (13), Martí (2), Mora, Condom i Juscafresa. 7 triples: 3 Rodríguez i Pantrigo, 1 Rubirola. 5/7 en tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 23-20, 16-11, 19-13 i 22-16. COMENTARI: El Quart no va poder vèncer en un enfrontament en què va aguantar contra el líder del grup fins al minut sis del tercer quart (45-39). Va ser a partir d'aquí quan els locals van trencar definitivament el partit i van eixamplar la diferència fins als 20 punts finals en el marcador.