Barris (11), Gironès (4), Angelats (28), Parals (4), Font (1) –cinc inicial–; Juanola (5), Vila, Julià, Planas (13), Philips (2). 2 triples. 1 Barris i Juanola. 18/27 tirs lliures. 19 faltes.
Silvestre (4), Cantero (8), Gómez (15), A. López (2), Blanco (14) –cinc inicial–; Garcia-Miguel (4), Brau (10), G. López (2), Ambros. 4 triples. 2 Brau i López. 5/11 en tirs lliures. 28 faltes. Eliminats: Silvestre i Gómez.
PARCIALS:
18-22, 16-13, 17-13 i 17-11.
COMENTARI:
Victòria dels bescanonins en un partit en què en el primer quart els visitants van dominar. Durant el segon, el conjunt local va millorar en defensa, cosa que els va permetre marxar al descans amb avantatge (34-35). Després de la represa, van augmentar les diferències, i l'equip local es va situar amb nou punts d'avantatge al final del partit.
77
SÒL GIRONÈS BISBAL B:
Font (7), Oliva (11), Jacomet (17), Soler (7), Yepes (8) –cinc inicial–; Miralles (4), Xifre (2), Frau (4), Jordà (3), Sansabrià (7), Pujadas (6) i Ivanofh (1). 6 triples: 2 Yepes, 1 Soler, Sansabrià, Jacomet i Jordà. 16/23 tirs lliures. 25 faltes.
62
LA GARRIGA:
Ciurans (7), Balocco, Casanova (9), Serrataco (16), Casamiquela (8) –cinc inicial–; Esquius (5), Díaz (7), Soto (5), Giménez (5). 4 triples: 2 Casamiquela, 1 Serrataco i Esquius. 18/25 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Soto.
PARCIALS:
22-5, 19-16, 18-19 i 18-22.
COMENTARI:
Victòria del Bisbal B, que aconsegueix 17 punts d'avantatge en un gran inici del conjunt baixempordanès. En el segon període, l'equip local va mostrar molta solvència en el joc i va marxar al descans amb vint punts de diferència respecte a la Garriga. Els bisbalencs, liderats per un gran Jacomet, van fer front a les escomeses visitants i no van permetre que la Garriga, amb més cap que cor, assolís la remuntada.