FCBQ

El Quart defensa el títol

Lliga Catalana EBA. Actuarà d'amfitrió en una final a quatre que es jugarà entre avui i demà. Se les haurà a semifinals amb el MoraBanc B

Aprofitant el parèntesi entre les fases d'EBA –el cap de setmana passat va acabar-se la primera i el que ve (27 i 28 de febrer) començarà la segona–, la federació catalana ha situat entre avui i demà la fase final de la Lliga Catalana EBA, torneig que va arrencar fa gairebé cinc mesos, al setembre i quan els equips estaven en pretemporada.

Per segona edició seguida, el Quart ha decidit assumir-ne l'organització i la il·lusió del club és repetir l'èxit de l'any passat, en què va alçar el títol després de vèncer el Collblanc en la final (68-60). Avui el combinat entrenat per Albert Brea obrirà el foc de la final a quatre, enfrontant-se al MoraBanc B en la primera semifinal (17 h). Tot i que l'equip andorrà no ha entrat en el grup d'ascens –va ser setè al seu grup (7-11)–, arribarà amb tots els vinculats del primer equip perquè no hi ha jornada de la Lliga Endesa aquest cap de setmana. Amb Nil Brià, David Jofresa i Niang, són un equip de talent i capaç de sorprendre. “No tenim l'exigència de guanyar, però ens agradaria com a mínim tornar a la final”, deia Brea. Seria la tercera consecutiva ja que fa dos anys va perdre contra el CBT, a Tarragona (74-53).

L'altra semifinal la disputaran després el Castelldefels i l'Hospitalet (19 h). Els últims són els favorits, si es té en compte el fet que encara no han perdut aquest curs (20-0 entre la Lliga Catalana i EBA). La final és demà (12.30 h).

Ens prenem la final a quatre com un premi per a l'equip, sense pressionar-nos en excés. La meva idea és donar minuts a tothom
[MoraBanc B] No han entrat al grup de dalt, però vindran amb tots els joves i són molt perillosos
Albert Brea
ENTRENADOR DEL QUART
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)