FCBQ

Regal del Quart en un final absurd

EBA. Lliga Catalana. Els d'Albert Brea perden una renda de sis punts (68-74) a 50 segons de la conclusió

Al tècnic i a l'equip del Quart els va quedar cara d'incredulitat després de regalar a l'Andorra la semifinal de la fase final de la Lliga Catalana, que gairebé tenien a la butxaca. A cinquanta segons del final i amb sis punts de renda (68-74), els locals –tot i no poder comptar ahir amb Bataller– van engegar a rodar la feina feta en un bon partit. Les quatre primeres
safates errades pels d'Albert Brea a l'inici del partit van ser potser l'únic dubte important –fins a la recta final– en un matx en què tots els jugadors van disposar de minuts. Els dubtes van desaparèixer a poc a poc. El 8-0 va ser compensat apujant línies defensives, la qual cosa va permetre al Germans Cruz manar en el segon període de sis i set punts. Dos triples visitants abans del descans, però, van deixar el matx obert en el pas pels vestidors (36-37). Va ser, però, en el darrer minut quan un triple errat i la falta posterior de Dos Santos van col·laborar a ficar el rival en el partit . Després, dues pèrdues i un triple de Lliteras en l'últim segon van fer el miracle. Increïble.

ANDORRA76
QUART74

MORABANC ANDORRA B: Jofresa (16), Fernández (11), Brià (2), Gabriel (19) i Niang (16) –cinc inicial–; Schneider (4), Lliteras (4), De Oliveira (2), Isern (2). 23/48 de dos, 4/14 triples (2 Fernández, 1 Jofresa, Gabriel i 18/21 tirs lliures. 37 rebots (9 Niang), 4 assistències (2 Lliteras) i 63 de valoració (27 Gabriel). QUART GERMANS CRUZ: Puertas (1), Dos Santos (6), Camós (10), Serra (10), Vila (4) –cinc inicial–; Brazo (2), Masllorens (7), Jiménez (23), Martorell, Lozano (5), Kanis (6). 20/51 de dos, 8/22 triples (4 Jiménez, 2 Masllorens i Serra) i 10/15 tirs lliures. 39 rebots (6 Dos Santos), 13 assistències (6 Vila) i 81 de valoració (15 Jiménez). PARCIALS: 15-17, 21-20, 19-14 i 21-23.

LA FINAL

L'Andorra i l'Hospitalet, que va guanyar 59-92 el Castelldefels, juguen a les 12.30