FCBQ

Les baixes no aturen el Quart

MONTGAT80
QUART B83

MONTGAT: Baluda (15), Ors (13), Sardà (14), González (8) i Franch (8) –cinc i.–; Bardají (3), Perera (6), Via (6), Lario (4), Arumí, Palomar, Costa (3). 6 triples: 2 Baluda i Sardà, 1 Costa i Franch. 15/25 lliures. 29 faltes. Eliminat: Bardají. QUART B: Mora (7), Molina (22), Ibanco (4), Rubirola (3) i Casadevall (19) –cinc inicial–; Bosch (8), Rodríguez (11), Juscafresa (9). 4 triples: 2 Rodríguez, 1 Molina i Juscafresa. 25/35 tirs lliures. 21 faltes. PARCIALS: 19-15, 12-17, 26-30 i 23-21. COMENTARI: El Quart es va sobreposar a les nombroses baixes i patint va tirar endavant un partit que el manté en la lluita per la cinquena plaça. La pressió local de la primera part no va aturar els gironins, dins del partit al descans (31-32). En el darrer tram, amb empat a 80, una cistella després de rebot ofensiu va donar el triomf als visitants, ja que el Montgat va fallar el darrer triple.