FCBQ

Els triples locals forcen la derrota del Garrotxa

SANT ADRIÀ 67
GARROTXA 59

SANT ADRIÀ: Ribas, Muñoz, Piñero (13), Jabo (5), Orena (3) –c. inicial–; Meruello, Valle (11), Córdoba (13), Aguirre (4), Comas (14), Arenas (2) i Martínez (2). 12 triples: 4 Córdoba, 3 Piñero, 2 Valle, 2 Comas i 1 Orena. 5/10 lliures. 23 faltes. GARROTXA: P. González (7), D. González (15), Corcoy (21), Sala (2), Grabulosa (6) –cinc inicial–; Miranda, Causadies, Mora, Puigdevall (4) i Serra (4). 2 triples: Corcoy. 15/28 en tirs lliures. 15 faltes. PARCIALS: 23-19, 12-18, 23-15 i 9-7. COMENTARI: El Garrotxa no va poder guanyar a Sant Adrià en un partit en què els locals van tenir una gran arrencada. Va ser en el segon quart quan els visitants van prémer l'accelerador, i van arribar al descans amb possibilitats de vèncer: 35-37. En la segona meitat, la pluja de triples de l'UBSA va marcar diferències, i en un darrer període obert la victòria es va quedar a casa.