FEB

El líder imposa respecte

EBA. El Quart debuta amb derrota en la segona fase, superat pel millor equip català de la categoria, que trenca el matx en el segon període

Massa líder. Massa Hospitalet. Campió fa una setmana de la Lliga Catalana al mateix escenari i invicte en 22 partits, l'equip de Jorge Tarragona no es va deixar sorprendre pel Quart, que no va oferir la intensitat adequada. Des del salt inicial ja es va veure que seria complicat combatre l'Hospitalet, que ahir va fer un recital en atac. Els d'Albert Brea van sortir massa tous i van permetre massa tirs còmodes. A dins, Acosta i Cabrera van superar Kanis i Dos Santos. El ritme anotador dels visitants va ser asfixiant, amb bones lectures del bloqueig directe i dels espais. En el segon quart, el matx estava trencat (-17 en el descans). En la represa, tot i dos triples d'Èric Jiménez, el Quart no va fer mai sensació de poder aturar el conjunt barceloní. La pressió i els dos contra un a tres quarts de pista van ser un tímid intent de doblegar un gegant que
va estrenar la segona fase amb solvència.

QUART 71
L'HOSPITALET 92

QUART GERMANS CRUZ: Camós (10), Masllorens (8), Vila (2), Lozano (6) i Kanis (4) –cinc inicial–; Puertas (2), Dos Santos (8), Bataller (15), Brazo, Serra (3), Jiménez (13). 18/47 de dos, 9/21 triples (2 Bataller, Camós, Masllorens, Jiménez, 1 Serra) i 8/10 lliures. 28 rebots (6 Lozano), 16 assi. (6 Vila) i 59 val. 20 Bataller). L'HOSPITALET: Saltó (10), Bayó (13), Reina (8), San Epifanio (4) i Acosta (17) –cinc inicial–; Cabrera (12), Solé (3), Arqués (8), Moreno, Díaz-Morera (16), Guia (1) i Balastegui. 20/32 de dos, 10/22 triples (3 Díaz-Morera, 2 Saltó, Bayó, Arqués, 1 Solé) i 22/29 lliures. 35 rebots (8 Acosta), 11 assis. (3 Guia) i 105 val. (28 Acosta). PARCIALS: 12-18, 22-33 (34-51), 19-20 (53-71) i 18-21 (71-92).